Welkom op de website van SmesH!

 

SmesH is een blaasband uit Lieshout die is gestart in 1997. De term blaasband is niet uit de lucht gegrepen, want daarmee willen we aangeven dat we een blaaskapel zijn die zich echt richt op een repertoire van gevarieerde popmuziek.

Inmiddels bestaat onze groep uit ruim twintig enthousiaste muzikanten, die speelplezier en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Stabiele basis vormt de ritmesectie, met grote trom, rijdend drumstel en de unieke percussie-rollator. En de ervaren blazerssectie bestaat uit trompetten, schuiftrombones, saxofoons, baritons en sousafoons.

Stuk voor stuk zijn we muzikanten die het beste in onszelf willen bovenhalen. Onze muzikale arrangementen zijn daarom gemaakt door eigen leden, helemaal toegespitst op onze bezetting. En dat heeft geleid tot een repertoire waarin de hardrock van AC/DC prima samengaat met een Duitse schlager en een nederpop-klassieker van Borsato.

Gevarieerd zijn ook onze optredens, met blaaskapellenfestivals, braderiën en Duitse wijnfeesten als vaak terugkerende agendapunten. Check onze agenda om te zien waar we binnenkort spelen, of kijk in ons foto- en video-archief voor beelden van eerdere optredens.

SmesH boeken voor een optreden, of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Patrick van Lierop via info@smesh.nl of met een telefoontje naar 06 2625 2359.

-----

Bezoek ons ook eens op facebook of instagram voor meer nieuws, foto's en onzin.